مادرانی که نوزاد خود را شیر می دهند اعتماد به نفس بيشتري دارند

دكتر "عليرضا مرندي" در جريان برگزاري چهارمين كنگره آسيايي بهداشت خانواده با بيان اين مطلب افزود تماس پوستي مادر و نوزاد به خصوص در ‪۶۰‬ دقيقه اول تولد از لحاظ عاطفي بسيار با ارزش است و باعث افزايش شير مادر مي‌شود.
وي گفت در دقايق اوليه بعد از تولد ارتباط چشمي مادر و نوزاد بسيار اهميت دارد و ‪ ۸۵‬درصد ارتباط اين دو در اين دقايق ارتباط چشم در چشم است كه در ايجاد عشق و عاطفه متقابل بسيار موثر است.
دكتر مرندي يادآور شد در آغوش گرفتن نوزاد و تغذيه او با شير مادر هورمون عشق را در مغز مادر و نوزاد فعال مي‌كند و متعاقب آن تحمل درد و احساس آرامش را بطور متقابل افزايش مي‌دهد.
رييس انجمن ترويج تغذيه با شير مادر يادآور شد تحقيقات انجام شده در ساير كشورها نشان داده است تا قبل از تولد نوزاد، ‪ ۴۰‬درصد مادران عاشق بچه خود هستند، اما اين ميزان با تولد نوزاد افزايش مي‌يابد.
اين فوق تخصص اطفال گفت تغذيه با شير مادر به خصوص در ‪ ۶۰‬دقيقه اول بعد از تولد مهمترين اقدام در تقويت سيستم ايمني بدن نوزاد و مهمترين عامل در جلوگيري از مرگ و مير كودكان زير پنج سال است.
به شير روزهاي اول مادر "آغوز" گفته مي‌شود كه فوايد بسياري براي نوزاد دارد. آغوز از نظر تركيباتي مانند چربي، پروتئين، ويتامين و آب متناسب با نياز بدن شيرخوار است.
وي گفت تغذيه كودك تا شش ماهگي تنها بايد با شير مادر صورت گيرد و استفاده از غذاهاي كمكي بعد از نه ماهگي توصيه مي‌شود.
تنها ويتامين كمكي كه بايد در كنار تغذيه با شير مادر به نوزاد داده شود ويتامين دي است.
http://www.salamatnews.com